NoviceLetne karte 2021

Letne karte 2021

Spoštovani člani GK Lipica,
počasi se zaključuje, lahko bi rekli, COVID_19 leto 2020, ki je zaznamovalo vse in prineslo mnoge nevšečnosti. Zaznamovalo je tudi naše golfsko leto, še posebej za imetnike letnih kart na igrišču v naši Lipici. Poudariti moram, da smo v tem času imeli redne, predvsem pa zelo korektne kontakte z vodstvom Kobilarne Lipica. Verjetno se bo večina strinjala z oceno, da je bilo letos igrišče dobro vzdrževano. Kot je videti v zadnjih dneh, se počasi pripravljajo tudi na zimske razmere, saj so zelenice nedavno ponovno prezračili in upamo, da jih bodo tudi peskali.

Ta teden smo dobili vsi imetniki letnih kart ponudbo Kobilarne Lipica, za katero menim, da je korektna. Upoštevali so naša pričakovanja in nam dali možnost ugodnejšega nakupa letne karte za leto 2021 kot nadomestilo za izgubljene dni igranja v letu 2020. Popust je še nekoliko višji za naše člane iz Italije, ki so bili zaradi meddržavne meje še bolj kot mi prikrajšani za užitke pri golfu v Lipici.

Zavedam se, da so lahko mnenja o tem, kakšen je pravi popust, deljena. Smo se pa vsi skupaj znašli v izredni situaciji, kjer je prav, da solidarno nosimo posledice, ki jih je prinesla. Seveda se bo vsak sam odločil, ali je zanj nakup letne karte za prihodnje leto smotrn, verjamem pa, da se bo zdravstvena situacija počasi stabilizirala in se bomo v letu 2021 večkrat spet zdravi in sproščeni srečali na zelenicah v Lipici.

Ostanite zdravi in naj bo praznični december miren in prijeten v družbi najbližjih!
GK Lipica,
Branko Florjanič, predsednik

This site is registered on wpml.org as a development site.