Otvoritveni pomladni turnir z zborom članov 2024

23. marec 2024

V soboto, 23. marca 2024, je Golf klub Lipica organiziral svoj tradicionalni otvoritveni turnir, ki je privabil 64 članov kluba. Dogodek se je začel s kanonskim štartom ob 10:00 na golf igrišču v Lipici, kjer so udeleženci sodelovali v tekmi in se pomerili za nagrade.

Ena od značilnosti letošnjega turnirja je bila sveže peskana zelenica, zaradi česar turnir ni veljal za HCP (Handicap), kar pa ni zmanjšalo navdušenja in vzdušja med udeleženci. Kljub izzivom, ki jih prinaša igra na sveže pripravljenih zelenicah, so igralci uživali v čudovitem vremenu in razburljivih trenutkih na igrišču.

Med izjemnimi dosežki na turnirju so izstopali rezultati zmagovalcev:

  • Bruto zmagovalca: Matjaž Rožič pri moških in Danila Perhavec pri ženskah.
  • Najdaljši udarec na 13. luknji: Marco Novacco pri moških in Simona Volaj Rakušček pri ženskah.
  • Najbližje zastavici: Anton Perevšek, ki je zadel le 0.84 m od zastavice.

Celoten seznam rezultatov je na voljo v priponki, kjer si lahko udeleženci in zainteresirani ogledajo podrobnosti o dosežkih in rezultatih vsakega udeleženca.

Po zaključku tekme je sledil družabni del dogodka, ki se je odvijal v hotelu Maestozo, kjer je potekal tudi Občni zbor članov Golf kluba Lipica. Na zboru so člani podrobno pregledali delovanje kluba v preteklem letu ter skupaj potrdili načrt dela in turnirje za leto 2024. Sodelovanje in angažiranost članov kluba sta bila izjemna, kar obeta uspešno nadaljevanje golf sezone.

Udeleženci turnirja in člani kluba so lahko svoje spomine na dogodek ovekovečili tudi s fotografijami in zapisnikom.

Otvoritveni turnir je tako uspešno zaznamoval začetek nove golf sezone v Golf klubu Lipica, obetajoč še več navdušujočih trenutkov in dogodkov v prihodnosti.

This site is registered on wpml.org as a development site.